Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapkara bulutlar görmek

Rüyada kapkara bulutlar görmek

Rüyada kapkara bulutlar görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapkara bulutlar gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Rüyada kapkara bulutlar görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Rüyada kapkara insan görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hakkıyla kazanca delalettir.

Rüyada yüzü kapkara görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine alamet eder.

Rüyada kapkara köpek görmek yeni kısmetlere nail olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapkara kedi görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüzünü kapkara görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, helal rızka sahip olunacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kapkara görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments