Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapkara kedi görmek

Rüyada kapkara kedi görmek

Rüyada kapkara kedi görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapkara kedi gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada kapkara kedi görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada birini kapkara görmek zorlukların bir anda biteceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ona kol kanat gereceğine delalettir.

Rüyada kapkara köpek görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü kapkara görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapkara deniz görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapkara insan görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada kapkara bebek görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments