Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kapkara görmek

Rüyada yüzünü kapkara görmek

Rüyada yüzünü kapkara görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük zararlar edileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü kapkara gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kapkara görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüzü kapkara görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kapkara bebek görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapkara insan görmek kazancın her daim artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kapkara köpek görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Rüyada kapkara deniz görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada kapkara kedi görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments