Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü kapkara görmek

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü kapkara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Rüyada gökyüzünü kapkara görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada kapkara kedi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapkara insan görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Rüyada kapkara deniz görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü kapkara görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü kapkara görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini kapkara görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kendine döneceğine alamet eder.

Rüyada kapkara bebek görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments