Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kapkara görmek

Rüyada yüzü kapkara görmek

Rüyada yüzü kapkara görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hak yemeyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, halsizleşeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü kapkara gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yüzü kapkara görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü kapkara görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapkara bulutlar görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Rüyada kapkara köpek görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kapkara insan görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapkara kedi görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapkara deniz görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kapkara bebek görmek yeni bir araca sahip olunacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments