Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kapkara görmek

Rüyada birini kapkara görmek

Rüyada birini kapkara görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerin iyiye gideceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada birini kapkara gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada kapkara bulutlar görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada kapkara bebek görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalettir.

Rüyada kapkara kedi görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü kapkara görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada kapkara insan görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına alamet eder.

Rüyada birini kapkara görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada yüzünü kapkara görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada kapkara köpek görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments