Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek çarpmak

Rüyada köpek çarpmak

Rüyada köpek çarpmak çalışmaların beğeni almayacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada köpek çarpmak gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada köpek çarpmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına inanılır.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak verimin ve bereketin geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe çarpmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı bir yere çarpmak sorunlarının da çözüleceğine, kazancın katlanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada otobüse çarpmak yaşam enerjisi ile dolacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Rüyada bir yere çarpmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada danaya çarpmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments