Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine araba çarpmak

Rüyada birine araba çarpmak

Rüyada birine araba çarpmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine araba çarpmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada arabalara çarpmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, güzel huylarının değişeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Rüyada polis arabasına çarpmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, onu uyaracağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yeni arabayı çarpmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı duvara çarpmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments