Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı yemek

Rüyada yağlı yemek

Rüyada yağlı yemek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı yemek gördüyseniz:

  • Baız masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada yağ ekmek yemek umutsuzluklarını geride bırakacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yağlı yoğurt yemek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada yağlı bazlama yemek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yağlı börek yemek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağ yemek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, başarı kaydedeceğine yorulur.

Rüyada bal yağ yemek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yağlı yemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments