Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının yağlandığını görmek

Rüyada saçının yağlandığını görmek

Rüyada saçının yağlandığını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, başarıları ile tanınacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada saçının yağlandığını gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada saçına yağ sürmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yağlandığını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Rüyada saçın yağlandığını görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada yağlı saç görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Rüyada saça yağ sürmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Rüyada yağlanmış saç görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada saçı yağlı görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada saçlarının yağlı olduğunu görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments