Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ kusmak

Rüyada yağ kusmak

Rüyada yağ kusmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada yağ kusmak gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada yağ kusmak evlatlarından hayır bulacağına, zararın telafi edileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yapmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, garanti olacak makama oturacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada katı yağ görmek şeytanın aklına uyacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, ortak edineceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken yürümek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, problemlerinin çözüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı kebap yemek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağ satın almak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret eder.

Rüyada hamura yağ sürmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağmış görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments