Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısının önünü yıkamak

Rüyada kapısının önünü yıkamak

Rüyada kapısının önünü yıkamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kapısının önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kapı önü yıkamak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapısının önünü yıkamak karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak işinin gücünün yaver gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada kapı önünü yıkamak yeni bir ilişkiye başlamaya, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünü yıkamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önüne sıçmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünde kalabalık görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments