Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne sıçmak

Rüyada kapının önüne sıçmak

Rüyada kapının önüne sıçmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önüne sıçmak gördüyseniz:

  • Bireysel ihtiyaçlarınızı arkada bırakabilirsiniz.

Rüyada kapının önüne sıçmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada kapı önüne sıçmak çok büyük paralar kazanılacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önünde çiçek görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Rüyada kapı önü temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı önünde beklemek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde at görmek ömür boyu başarılı olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments