Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünü yıkamak

Rüyada kapı önünü yıkamak

Rüyada kapı önünü yıkamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada kapının önünü yıkamak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kapı önünü yıkamak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına inanılır.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak dişe diş savaşacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Rüyada kapı önü yıkamak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Rüyada kapısının önünü yıkamak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalettir.

Rüyada kapının önünü temizlemek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kapının önünde toprak görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önüne su dökmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments