Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önü yıkamak

Rüyada kapı önü yıkamak

Rüyada kapı önü yıkamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, güzel günler geçireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada kapı önü yıkamak gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada kapısının önünü yıkamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünü yıkamak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önü yıkamak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünü yıkamak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önüne su dökmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, neşenin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet eder.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kurulu düzeni olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments