Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Rüyada kapının önünü süpürmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada evin önünü süpürmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek böylece aynı hataları yapmayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada caminin önünü süpürmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami önünü süpürmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ev önü süpürmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments