Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kapı kilitlemek

Rüyada üstüne kapı kilitlemek

Rüyada üstüne kapı kilitlemek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, işinden geri kalacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Rüyada üstüne kapı kilitlemek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, eşit davranılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına delalet eder.

Rüyada kapıları kilitlemek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments