Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önü temizlemek

Rüyada kapı önü temizlemek

Rüyada kapı önü temizlemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, eşlerin ayrılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kapı önü temizlemek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada kapı önünü temizlemek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünü temizlemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalettir.

Rüyada kapı önü temizlemek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada evin önünü temizlemek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünü temizlemek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami önü temizlemek zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde bebek görmek sonra kendi işini kuracağına, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments