Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde at görmek

Rüyada kapının önünde at görmek

Rüyada kapının önünde at görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada kapının önünde at gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada kapının önünde at görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde kalabalık görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Rüyada kapının önünü yıkamak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde köpek görmek hayattan her istediğini alacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünde uyumak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kapı önünde durmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünü görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments