Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önüne sıçmak

Rüyada kapı önüne sıçmak

Rüyada kapı önüne sıçmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kapı önüne sıçmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada kapının önüne sıçmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kapı önüne sıçmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, günahtan temizlenmeye, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada kapının önünde köpek görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kapı önünde toprak görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde bebek görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments