Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne işediğini görmek

Rüyada kapının önüne işediğini görmek

Rüyada kapının önüne işediğini görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kapının önüne işediğini gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Rüyada kapının önüne işediğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gönül gözünün açılacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önüne sıçmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde at görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı önünde yatmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı önü paspası görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak yokluk çekeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments