Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda terlik görmek

Rüyada kapıda terlik görmek

Rüyada kapıda terlik görmek iyi hissedileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada kapıda terlik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kapı önünde terlik görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada kapının önünde terlik görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıda terlik görmek girilen yolda zarar edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada tahta terlik görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, elde edilen nasibin artacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada naylon terlik giymek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada terlikle dolaşmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terliğinin eşini kaybetmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments