Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde fare görmek

Rüyada kapının önünde fare görmek

Rüyada kapının önünde fare görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, deşarj olacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret eder.

Rüyada kapının önünde fare gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kapının önünde fare görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada evin önünde fare görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak mal mülk edineceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak sevinileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünde beklemek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünü süpürmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments