Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek çok büyük hayır duası alınacağına, bol para kazanacağına, iyi kısmetleri olacağına işarettir.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evin önünde bir sürü ayakkabı görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, rakipsiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments