Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü süpürmek

Rüyada kapının önünü süpürmek

Rüyada kapının önünü süpürmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada kapının önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek hayır getirecek yollara girileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünü süpürmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada caminin önünü süpürmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin önünü süpürmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami önünü süpürmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments