Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde yılan görmek

Rüyada kapının önünde yılan görmek

Rüyada kapının önünde yılan görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde yılan gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kapının önünde yılan görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada kapının önünde bebek görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde beklemek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Rüyada kapının önünde yatmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünde oturmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde oturmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünde durmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde araba görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments