Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kırık olduğunu görmek

Rüyada kapının kırık olduğunu görmek

Rüyada kapının kırık olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, garanti olacak makama oturacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada kapının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada kapının kırık olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada evin kapısını kırık görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ev kapısı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evinin kapısını kırık görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kırık çelik kapı görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak hayırlı haberler alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırık demir kapı görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek neşesini kaybedeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments