Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan sesler duymak

Rüyada mezarlıktan sesler duymak

Rüyada mezarlıktan sesler duymak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada mezardan sesler duymak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ses duymak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıktan ses duymak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mezardan ses duymak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işarettir.

Rüyada geyik sesi duymak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, günbegün kötüleşeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada deniz sesi duymak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rütbe alacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments