Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı zili sesi duymak

Rüyada kapı zili sesi duymak

Rüyada kapı zili sesi duymak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili sesi duymak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Rüyada kapı zili sesi duymak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işarettir.

Rüyada zil sesi duymak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili duymak böylece hayatının kolaylaşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kapı zili çalmak tatsızlıklar çıkacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı zile basmak yeniden doğmuş gibi olacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı zilini çalmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı ziline basmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments