Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek sesler duymak

Rüyada yüksek sesler duymak

Rüyada yüksek sesler duymak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek sesler duymak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek ses duymak sorunlarının sürekli artacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesler duymak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüksek ses duymak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada yüksek sesle kuran okumak iş hayatında makam sahibi olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bebek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek sesle osurmak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yüksek sesle tartışmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sesle dua etmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments