Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı komşunu görmek

Rüyada kapı komşunu görmek

Rüyada kapı komşunu görmek kara kara düşüneceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı komşunu gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada kapı komşunu görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun kapısını açmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada komşu kapısı görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kapısını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sağlığın da bozulacağına, bolluk içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini badana yapmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada komşuya para vermek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments