Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kapısını görmek

Rüyada komşunun kapısını görmek

Rüyada komşunun kapısını görmek işlerinin düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kapısını gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada kapı komşunu görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada komşu kapısı görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, özlemelerin son bulacağına, hidayete ermeyi de başaracağına yorulur.

Rüyada komşunun kapısını açmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kapısını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek hüsrana uğratacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada komşuda çay içmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada komşunu ağlarken görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments