Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kapısı görmek

Rüyada komşu kapısı görmek

Rüyada komşu kapısı görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, daha güçlü hale geleceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, ne yöne gideceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yolunda devam edeceğine, büyük problemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada komşu kapısı görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kapısını açık görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, dünyasının iyileşmesine, sıkıntılarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kapısını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Rüyada kapı komşunu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Rüyada komşunun kapısını açmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada komşuyu görmek hayatının zaferlerle dolacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada komşudan patates istemek itibarın ve makamın yükseleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşularla helalleşmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments