Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kapısını açmak

Rüyada komşunun kapısını açmak

Rüyada komşunun kapısını açmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, yardım edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, karlı işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet eder.

Rüyada komşunun kapısını açmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Rüyada komşunun kapısını açmak umutsuz olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada cami kapısını açmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline büyük paralar geçeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan kapı açmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada asansör kapısını açmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin kapısını açmak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni evin kapısını açmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada büyük kapı açmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye kapı açmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments