Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapı dolaşmak

Rüyada kapı kapı dolaşmak

Rüyada kapı kapı dolaşmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kapı kapı dolaşmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada kapı kapı dolaşmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Rüyada karda dolaşmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta dolaşmak mutsuz ve hasta olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla dolaşmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle el ele dolaşmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, hakkını savunamayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece sokakta dolaşmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada evden eve dolaşmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Rüyada tekneyle dolaşmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, işinde terfi alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments