Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı dövmek

Rüyada kapı dövmek

Rüyada kapı dövmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada kapı dövmek gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kapı dövmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işarettir.

Rüyada yumrukla dövmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok kişiyi dövmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birini taşla dövmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı dövmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada birinin diğerini dövdüğünü görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin dövmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada biri dövmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments