Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincanda çay görmek

Rüyada fincanda çay görmek

Rüyada fincanda çay görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada fincanda çay gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Rüyada fincanda çay görmek mutluluktan havalara uçacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çay fincanı görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, gelirinin garanti olacağına delalet eder.

Rüyada çay fincan görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada türk kahve fincanı görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kapatılmış fincan görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş fincan görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kahve fincanı kırmak işlerinin daha da iyi olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve fincanı görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments