Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş fincan görmek

Rüyada gümüş fincan görmek

Rüyada gümüş fincan görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, amacına ulaşabileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş fincan gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek yeni işlere gireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş fincan görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve fincanı hediye almak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fincan hediye almak güven kaybına uğrayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz boş fincan görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Rüyada kahve fincanı hediye etmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada birinden kahve fincanı almak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments