Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıs istemek

Rüyada kıs istemek

Rüyada kıs istemek kazancın yar yarıya düşeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, rahat şekilde geçineceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada kıs istemek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada kıs istemek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin afiyette kalacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kapana kısılmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rızkın kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek sıkıntıya düşüreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments