Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı genç kadın görmek

Rüyada kapalı genç kadın görmek

Rüyada kapalı genç kadın görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kapalı genç kadın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada kapalı genç kadın görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada kapalı kadın görmek ağız tadının bozulmayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kişinin muradına ereceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kapalı kadınlar görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadın görmek dişe diş savaşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments