Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı bir bayan görmek

Rüyada kapalı bir bayan görmek

Rüyada kapalı bir bayan görmek kazancının günbegün artacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sevilen birinin geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı bir bayan gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Rüyada kapalı bayan görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine yorulur.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bir bayan görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı bayanlar görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, afiyete ereceğine alamet eder.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments