Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı mezar görmek

Rüyada kapalı mezar görmek

Rüyada kapalı mezar görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı mezar gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Rüyada kapalı mezarı açmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı mezar görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başka birini kapalı görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, eşlerin boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havanın kapalı olduğunu görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kapalı görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada kapalı beyaz zarf görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına inanılır.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çok büyük ses getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments