Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kadın görmek

Rüyada kapalı kadın görmek

Rüyada kapalı kadın görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, can derdine düşeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kapalı kadın gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada açık kadını kapalı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı kadınlar görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada kapalı genç kadın görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadın görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments