Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı görünmek

Rüyada kapalı görünmek

Rüyada kapalı görünmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada kapalı görünmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada kapalı görünmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin görünmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kel görünmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, huzuru yakalayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü görünce ağlamak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü görünmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada harama görünmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseyle görünmek sevinçli haberler alınacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada açık görünmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments