Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli kadın görmek

Rüyada kanserli kadın görmek

Rüyada kanserli kadın görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, huzurunu kaybedeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalettir.

Rüyada kanserli kadın gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kanserli kadın görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok zor günler yaşayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser kadın görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kansere yakalandığını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada akciğer kanseri olmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kanserli insanlar görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yüklü siparişler alacağına yorulur.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada kızını kanser görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments