Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kurt görmek

Rüyada kanatlı kurt görmek

Rüyada kanatlı kurt görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı kurt gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada kanatlı kurt görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kanadı görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kanat görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlarının olduğunu görmek sorunların çabucak halledileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments