Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlarının olduğunu görmek

Rüyada kanatlarının olduğunu görmek

Rüyada kanatlarının olduğunu görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerin kara geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlarının olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Rüyada kanatla uçmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kanatlı yılan görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk kanadı görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı geyik görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments