Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kapı görmek

Rüyada kanatlı kapı görmek

Rüyada kanatlı kapı görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada kanatlı kapı görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kanatlarla uçmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sivilceyi kanatmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret eder.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek işiyle nam salacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek onlara hayrının dokunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı akrep görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, maddi olarak zarar edileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments