Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı domuz görmek

Rüyada kanatlı domuz görmek

Rüyada kanatlı domuz görmek büyük bir aşk yaşayacağına, edilen duaların tutacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, konfor içinde olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı domuz gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kanatlı domuz görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı kedi görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada bi yerinin kanadığını görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kanatlı melek olmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada kanatlarının çıktığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağının kanadığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments