Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı karınca görmek

Rüyada kanatlı karınca görmek

Rüyada kanatlı karınca görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı karınca gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada kanatlı karınca görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek iç sıkıntınızın azalacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı karınca sürüsü görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı hayvanları görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşamının tazeleneceğine, amacına nail olacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı kadın görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kanat görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak oldukça büyük başarılara, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dilinin kanadığını görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments